Skrevet 07.mar.2012 kl.20:02. Ligger i kategorien Blogg

1


Nå til sommer så skal familien min og kusinen min reise til USA. Vi skal dra først til New York, også kjøre ned til Florida.
Vi var i USA for to år siden, og da gjorde vi akkurat det samme som vi skal nå. Det var min første tur til USA og det var mye bedre enn det jeg hadde tenkt det skulle bli. Først tenkte jeg at det skulle bli litt rart å ikke ha en "badeferie" siden jeg ikke har hatt det før, men når vi kom til New York ble jeg helt forelsket! Og en slik type ferie vil jeg si er MYE bedre enn en "badeferie" Siden man får oppleve hele byen og bare hele måten folk er der. 
Jeg må si at jeg gleder med mest til å dra tilbake til New York, det er bare noe med den byen som gjør at jeg bare vil dra dit hele tiden!!


Bare å se disse bildene får jeg lyst til å dra!

 
Gleder meg til å se alle de gule taxiene

 

 


Bilder//weheartir 

 

Gleder meg også til å fa ta bilder! Siden jeg får bruke speilrefleks kameraet denne gangen, får jeg tatt noen brae bilder!

Har du noen gang vært i New York?

 

Bettina <3

Stikkord:

Én kommentar

Alexandra

Jeg gleder meg også sykt!!<3

I <3 New York^^

Skrevet 08.mar.2012 kl.21:09Hei, vi er to jenter på 15 år som liker å le, ta bilder, blogge, lese, shoppe, og mye annet. Vi blogger om hverdagen, foto og det som faller oss inn. Legg igjen kommentar, så får du tilbake!
Siste innleggBloggdesign

hits