Skrevet 23.nov.2011 kl.18:00. Ligger i kategorien Venner & familie

0


Idag har det vært skikkelig slappe-av-dag på skolen. Har norsktentamen på fredag, så vi hadde forberedelsesdag idag. Utrolig deilig å kun ha norsk, love it!

Etter skolen var det klubb. "Ungdomstilbud på Harestua" ungdomskole. Igrunn ganske koselig, ihvertfall når folk faktisk gidder å stille opp. Man kan være i auditoriet for å spille på PlayStation, være i kantinen eller andre steder med forskjellige brettspill, kortspill og ellers annet spill. Pc'er er også tilgjengelig, samt. speilreflekskameraer + overføringskabler. Det blir solgt mat i kantinen (idag var det pannekaker på menyen), sammen med forskjellig brus og sjokolader.
Jeg synes det er veldig bra at det er et slikt tilbud på skolen hver onsdag, og at flere burde stille opp for å beholde klubben. Dette er et bra tilbud, så møt opp neste onsdag :-)


Dårlig kvalitet, men dette bildet tok jeg sist gang jeg var der. Som dere ser, kan man styre musikken selv. Digge høytalere, si.

Har du et slikt tilbud der du går på skole? Stiller du opp?
(Skal du ta turen innom her neste onsdag?)

- Victoria

Ingen kommentarer
Hei, vi er to jenter på 15 år som liker å le, ta bilder, blogge, lese, shoppe, og mye annet. Vi blogger om hverdagen, foto og det som faller oss inn. Legg igjen kommentar, så får du tilbake!
Siste innleggBloggdesign

hits