Skrevet 22.nov.2011 kl.19:49. Ligger i kategorien Klær, sko & tilbehør

1


Ah, fant akkurat ut at mine gamle kjoler passer meg fremdeles! To av de jeg tok bilde av kjøpe jeg i sjetteklasse - da passet de meg perfekt. Den dag i dag er den ene for stor, mens den andre fortsatt passer meg. Utrolig gøy å komme inn i kjoler man brukte for fire år siden, det må jeg virkelig si! Vet de ikke er i det fineste laget, men :-)


Husker jeg brukte denne på en avslutning i sjetteklasse(?), og at jeg spesielt likte ryggen på den skikkelig godt, hehe. Da var den akkurat passe, nesten for liten. Nå henger den litt for mye, dessverre.

Andre kjolen. Brukte den på ballet i sjette, syvende og åttendeklasse. Den skal vel egentlig være litt lengre, men så lenge den passer på kroppen, er jeg fornøyd! Kan si jeg liker ryggen på denne også.

Har du kjoler fra år tilbake, som fremdeles passer?
Tenkt på neste balls kjole?

- Victoria

Stikkord:

Én kommentar

Jeg er ganske sikker på at alle mine kjoler frå 6.- nå passer i bredden. Litt usikker på lengden da, men er jo litt morsomt, hehe! : )

Skrevet 22.nov.2011 kl.20:40Hei, vi er to jenter på 15 år som liker å le, ta bilder, blogge, lese, shoppe, og mye annet. Vi blogger om hverdagen, foto og det som faller oss inn. Legg igjen kommentar, så får du tilbake!
Siste innleggBloggdesign

hits